Skip to content Skip to footer

Provocare

Principala provocare pentru noi a fost aceea de a putea să oferim clienţilor cele mai performante echipamente și soluţii pentru creșterea productivităţii industriale și a eficienţei energetice, asigurând în același timp continuitatea fluxurilor de producţie prin optimizarea activităţilor de service și mentenanţă.

Soluții

1. Motoare electrice de joasă tensiune

MEGAWAT oferă toată gama de motoare de joasă tensiune produse de ABB.
Motoarele electrice ABB îndeplinesc în totalitate standardele și reglementările naţionale și internaţionale de eficienţă.
Calitatea excepţională, gradul înalt de eficienţă energetică și valoarea ridicată pe întregul ciclu de viaţă fac din motoarele ABB alegerea ideală pentru toate industriile și utilizările.

2. Convertizoare de frecvenţă

Seriile de convertizoare ACS310, ACS550, ACS580, ACS880 vă oferă modularitate, compatibilitate, facilităţi plug and play, plaje de puteri de la 0.37 kW până la 5600 kW, la tensiuni de pâna la 690V.
Convertizoarele ABB vă oferă comoditate în controlul motoarelor, simplitate și fiabilitate, productivitate și eficienţă.
Selecţia, instalarea și utilizarea simplă, interfaţa intuitivă cu utilizatorul și caracteristicile esenţiale încorporate vă vor permite să gestionaţi cu maximă eficienţă atât funcţionarea motoarelor comandate, cât și consumul de energie.

Beneficii

  • Costuri de instalare și operaţionale reduse
  • Randament ridicat și amortizare rapidă a investiţiei
  • Operare facilă și sigură
  • Valoare ridicată pe întreaga durată a ciclului de viaţă
  • Reducerea timpilor de mentenanţă și service
  • Acces rapid la piese de schimb