Skip to content Skip to footer
image-copyright (50)
image-copyright (51)
green power

Leading Solar Panels in the Industry

We appreciate your trust greatly. Our clients choose us and our products because they know we are the best.

Mon-Fri: 9 AM – 22 PM
Saturday: 9 AM – 20 PM

our team

Top Specialists

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernaturaut odit aut fugit, sed quia consequuntur. Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

MULTY FUCK

Project Manager

Jason Lee

Chief Technician

Ann Lewis

Electrician
testimonials

What They Say

Cu toata lumea, de la primul pana la ultimul telefon, a fost o placere sa tratezi. Toate cererile noastre au fost luate în considerare și încorporate în proiect. Procesul de instalare a fost uimitor de lin. Te-as recomanda tuturor prietenilor mei. Mulțumesc foarte mult.

Cristina Rotariu

Cristina Rotariu

Client

Mulțumesc foarte mult! Fiecare persoană cu care am avut de-a face în timpul acestui proiect a fost un profesionist desăvârșit. Am fost foarte impresionat de grija acordată de instalatori de a face treaba corect și de a curăța totul după aceea. Voi sunteți cei mai buni despre care știu. Mulțumiri!

George Costel Ababei

George Costel Ababei

Client

Am decis să ies complet din grilă, dar nu aveam nicio idee reală de unde să încep. Băieții ăștia au mers dincolo și dincolo cu sprijinul lor, rezolvând împreună cu mine toate complexitățile proiectului. Acum, pot spune cu încredere că am exact ceea ce aveam nevoie. Ai făcut o treabă minunată!

Ionuț Mihai Guță

Ionuț Mihai Guță

Client